شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، با اختصاص ناوگان ویژه به شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی و تجمع جهانی حمایت از کودکان غزه، خدمات رسانی می‌کند.

خدمات شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مراسم راهپیمایی حمایت از کودکان غزه

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، با اختصاص ناوگان ویژه به شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی و تجمع جهانی حمایت از کودکان غزه، خدمات رسانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای آرامش خاطر و رفاه حال شرکت‌کنندگان در این مراسم که ساعت ۱۵ روز شنبه در میدان انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، ضمن تخصیص ناوگان ویژه اقدام به تقویت خطوط عبوری و منتهی به محل مراسم کرده است.
همچنین شرکت‌کنندگان پس از برگزاری مراسم، به مبادی اولیه بازگردانده خواهند شد. برای پیشگیری از وقفه در خدمات خط یک اتوبوس‌های تندرو در زمان برگزاری مراسم از مسیر جایگزین، خیابان جمهوری اسلامی استفاده خواهد شد.

همچنین ببینید

تیغ تیز تخریب این بار زیر گلوی کاشان/ تبدیل یک بنای ثبت ملی به کارگاه قالیبافی

این روز‌ها در ادامه تخریب‌های دومینو وار در بافت‌های تاریخی، کاشان به سیبل مسئولانی تبدیل شده که با نشانه گیری‌های اشتباه خود، تار و پود بافت تاریخی این شهر را از هم باز کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *