قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: از ابتدای سال علاوه بر عرضه شکر از سوی بخش خصوصی، ماهانه ۲۰ هزار تن هم توسط شرکت بازرگانی دولتی توزیع شده است.
به گفته او، با توجه به تامین ارز، برنامه ریزی برای واردات تا پایان اردیبهشت سال آتی انجام شده است و همواره چند کشتی در مسیر است که با این وجود از نظر دخایر شکر هم مشکلی نداریم.
پیمان پاک ادامه داد: در حال حاضر خانوارها به هر میزان که شکر بخواهند میتوانند از تولید داخل استفاده کنند چراکه تولید داخل مکفی و بسیار مناسب است و تنها واردات برای ذخایر استراتژیک در حال انجام است تا نگرانی برای تامین شکر ماه رمضان یا خارج از فصل برداشت محصول نداشته باشیم.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه توزیع شکر صنف و صنعت در حال مدیریت است، افزود: بحث ما با وزارت صمت برآن است که با اتخاذ سیاست و راهکاری، مصارف حوزه صنف و صنعت را مدیریت کنیم چراکه شکری که با ارز ترجیحی وارد میشود، در کارخانههای نوشابه سازی با نرخ آزاد عرضه میشود.
او با بیان اینکه واردات شکر در حد نیاز و برنامه ریزی صورت گرفته انجام میشود، گفت: از ابتدای سال علاوه بر عرضه شکر توسط بخش خصوصی، ماهانه بالغ بر ۲۰ هزار تن توسط شرکت بازرگانی دولتی برای مصرف خانوار از طریق شبکههای رسمی توزیع شده است.
پیمان پاک قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده را ۳۴ هزارتومان اعلام کرد و گفت: گرچه قیمت کالاهای اساسی در اختیار ستاد تنظیم بازار است، اما قرار است تا پایان سال تغییر قیمتی نداشته باشیم.