به گزارش بهداشت نیوز، دکتر سید منصور رایگانی افزود: برخی دردهای عضلانی-اسکلتی به دنبال سبک زندگی نامناسب در افراد بروز مییابد برای مثال کاهش تحرک، عدم نشستن ، ایستادن و راه رفتن صحیح، انجام کارهای سنگین و نامناسب، موجب بروز این دسته از دردها میشود.
وی با بیان اینکه دردهای اسکلتی- عضلانی شایعترین علل مراجعه بیماران به مطبهای طب فیزیکی است، گفت: دردهای اسکلتی- عضلانی در ناحیه گردن، کمر و زانو شایعتر از سایر قسمتهای بدن است.
رایگانی ادامه داد: کمردرد از شایعترین دردهای اسکلتی-عضلانی است به گونهای که میتوان اعلام کرد تمام افراد یکبار در زندگی خود این درد را تجربه کردهاند.
رئیس کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران در ادامه یادآور شد: بیمارانی که دچار سکته مغزی و ضربه مغزی، ضایعات نخاعی و اختلالات حرکتی میشوند نیز جزو مراجعان طب فیزیکی هستند که به دنبال بروز بیماری و عدم توانایی حرکت اندامها نیاز به توانبخشی پیدا میکنند.
رایگانی گفت: افرادی که به دنبال برخی بیماریها مانند سکته مغزی و حوادثی از قبیل ضربه مغزی دچار معلولیت میشوند علاوه بر اقدامات جراحی و داخلی نیازمند به اقدامات طب توانبخشی نیز خواهند بود.
رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران خاطرنشان کرد: برخی دردهای عضلانی-اسکلتی به دنبال سبک زندگی در افراد بروز مییابد برای مثال کاهش تحرک، عدم نشستن صحیح، انجام کارهای سنگین و…، موجب بروز این دسته از دردها میشود.
وی افزود: به افراد به خصوص توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای اسکلتی- عضلانی هر ۳۰ دقیقه از جای خود برخیزند و حرکات کششی انجام دهند یا فاصله کوتاهی را پیادهرویی کنند.
رایگانی خاطرنشان کرد: در کنگره امسال، علاوه بر سخنرانان داخلی میهمانان خارجی از کشورهای آمریکایی و اروپایی برای ایراد سخنرانی نیز حضور خواهند داشت.