این مواد غذایی صد برابر بهتر از شیمی درمانی عمل می کنند

به گزارش صدآنلاین، سرطان بیماری است که در دستگاه‌های مختلف بدن ایجاد شده و انواع مختلفی دارد. بسیاری از سرطان‌ها از رشد سریع سلول‌های نابالغ در قسمت‌های متفاوت، مانند دستگاه گوارش (مری، معده، روده‌ی بزرگ) منشا گرفته و مشکلات جدی برای بیمار ایجاد می‌کنند. هرچند بسیاری از آن‌ها منشآ ژنتیک یا زمینه فامیلی دارد، ولی گروه کثیری از آن‌ها وابسته به عوامل محیطی و موادغذایی هستند.

مواد موجود در سوسیس، کالباس، مواد نگهدارنده و رنگی و رادیکال‌های آزاد باعث تغییرات در سطح سلولی شده و در نتیجه موجب بروز سرطان می‌شوند. با توجه به درمان سخت و طولانی این بیماری، پیشگیری می‌تواند بهترین انتخاب باشد؛ بنابراین طبق مطالعات، اثبات شده است که مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های C و E و A و فلاونوئید‌ها و پلی فنل‌ها به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی از بروز سرطان جلوگیری می‌کند. این ویتامین‌ها در کلم بروکلی، فلفل سبز، اسفناج، جوانه گندم، زعفران، و گوجه فرنگی یافت می‌شوند.

همچنین سبوس‌های غلات نیز حاوی این ویتامین‌ها می‌باشند و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می‌کنند؛ بنابراین از مصرف این مواد غذایی غافل نشوید.

همچنین ببینید

اگر می‌خواهید جوان بمانید به این ۳ ماده غذایی لب نزنید

خوردن بیش از حد برخی مواد غذایی می‌تواند شانس ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن را افزایش داده و روند پیری را تشدید کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *