قابی قدیمی از یک بستنی فروش در دوره ناصرالدین شاه قاجار 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فرادید، سابقۀ ساخت بستنی به شکل امروزی در ایران به دوران ناصرالدین شاه می‌رسد. گفته شده که بعد از سفر شاه به اروپا، ایرانیان با این دسر تابستانی آشنا شدند و تهیه و مصرف آن به تدریج در ایران رواج پیدا کرد. برخی نام‌ها مانند «ممد ریش» یا «اکبر مشدی» به عنوان اولین سازندگان بستنی در تهران در منابع ذکر شده است.

عکسی که در اینجا ملاحظه می‌کنید، طبق آنچه در آرشیو آن آمده، مربوط به آخرین سال‌های سلطنت ناصرالدین شاه است. این عکس یک بستنی‌فروش دوره‌گرد و مشتریانش را در میدان مشق یا توپخانۀ تهران نشان می‌دهد. بشکه و سطلی که روی گاری بستنی‌فروش قرار دارند محل نگه داری یخ و مایۀ بستنی بوده‌اند. خامه، زعفران و شیر از جمله مواد اصلی تهیۀ مایۀ بستنی بوده‌اند.

همچنین ببینید

بهترین‌ها در کاهش تاخیر پروازها معرفی شدند

ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور با کمترین تاخیر در پروازها توانسته است با بهبود فرآیندهای خود، تاخیرها را به حداقل برساند و از رضایت مسافران خود لذت ببرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *