بالاخره درهای ری را باز شد؛ بررسی کابین کراس اوور ملی

در نمایشگاه تحول صنعت خودرو، شرکت ایران خودرو، ری را را در دو نسخه برقی و بنزینی به نمایش گذاشته است و نکته دیگر این نمایش، باز بودن درهای این دو خودرو و بازدید عموم از کابین ری راست.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو از روز گذشته مورخ ۲۳ آبان ماه آغاز به کار کرد و تا ۲۶ آبان از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ پذیرای علاقه مندان به این حوزه خواهد بود. در این رویداد خودرویی، خودروسازان بخش دولتی و خصوصی نظیر ایران خودرو، سایپا، کرمان موتور، بهمن موتور، مدیران خودرو، آمیکو و همچنین شرکت هایی همچون مپنا حضور یافته اند. گروه صنعتی ایران خودرو در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو علاوه بر نمایش محصولاتی همچون تارا LX، تارا برقی، دنا پلاس توربوشارژ اتومات آپشنال و…، برای نخستین بار، ری را را هم بدون قفس شیشه ای و… به نمایش درآورده و مهم تر آن که درهای خودرو نیز برای نخستین بار است که باز شده و داخل آن قابل مشاهده و لمس است.
نخستین نکته ای که لازم است بدانید آن است که ری را، چه در نسخه بنزینی و چه نسخه برقی، نمونه پروتوتایپ است و بر همین اساس، در خصوص کیفیت متریال کابین فعلاً نمی توان نظر داد.
کیت طراحی داشبورد ری را مطابق با المان های روز و بنچ مارک های درستی صورت پذیرفته است. با قرار گرفتن پشت فرمان ری را، یک غربیلک دوشاخه و کاملاً به روز را پیش چشمان خود دارید و در پشت آن یک کلاستر و مانیتور یکپارچه مشاهده می شود. گرافیک کلاستر در این نسخه نمایشگاهی بسیار خوب و قابل قبول بود.
از دیگر مواردی که در کابین ری را کاملاً خودنمایی می کند، دسته دنده خلبانی آن است؛ این دسته دنده الکترونیکی مربوط به محصولات پژو است و تا همین چند وقت پیش و قبل از دکمه ای شدن شیفترهای پژو، در تمام محصولات این خودروساز فرانسوی اعم از ۲۰۰۸ جدید، ۳۰۰۸، ۵۰۰۸، ۵۰۸، ۳۰۸ و ۲۰۸ استفاده می شد. این دسته دنده ارگونومی بسیار خوبی دارد. در قسمت پایین مانیتور خودرو هم دریچه های تهویه، کلیدهای گرم‌کن صندلی و سپس پنل تنظیمات سیستم تهویه دو ناحیه ای ری را دیده می شود.
همچنین در قسمت میانی دو صندلی، شارژر وایرلس، استارت دکمه ای، کلید چرخان مربوط به تنظیمات مدیا، اتوهلد، ترمز پارک برقی و دو کاپ هولدر را داریم. سانروف، چهار عدد کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری و کشش، دوربین ۳۶۰ درجه، گرم‌کن صندلی های جلو، سیستم کنترل شروع حرکت در سربالایی، دی لایت، سنسور نور و باران، سیستم پایش فشار باد تایرها، رینگ های آلومینیومی، ترمز ضد قفل، سیستم الکترونیکی توزیع نیروی ترمز و… هم از دیگر امکانات ایمنی و رفاهی ری را به شمار می آیند.
فضای پا و سر در ردیف جلو کاملاً مناسب است، اما در ردیف دوم، چنان‌چه صندلی های ردیف جلو کمی بیش تر به عقب بیایند، فضای پا قدری دچار مشکل می شود و در واقع با کمبود فضای پا مواجه خواهید شد. فضای صندوق هم به نسبت سگمنت خودرو مناسب به نظر می آید.
برای اولین کراس اوور ایران خودرو، که به گفته خوشان ملی هم است، از یک موتور ۱.۷ لیتری توربوشارژ یا همان موتور EFP استفاده شده که می تواند ۱۶۰ اسب بخار توان و ۲۴۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. توان و گشتاور تولیدی موتور هم به یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک AT تحویل داده می شود که در نهایت به چرخ های جلو می رسد.
در پایان باید گفت چنانچه ایران خودرویی ها برای کابین ری را از متریال مرغوب استفاده کنند و این خودرو در زمان تولید انبوه، مشکلات مونتاژی نداشته باشد، قطعاً یکی از بهترین کابین ها را در بین خودروهای داخلی و حتا برخی از رقبای هم‌سگمنت و احتمالاً هم‌قیمت چینی دارد. از رقبای چینی هم‌سگمنت ری را می توان به X33 کراس، X55 پرو، تیگارد X35، زوتی DL5 و جک S3 اشاره کرد.

همچنین ببینید

گسترش کمی و کیفی خدمات پس از فروش به مشتریان خودروهای زامیاد

مدیرعامل شرکت زامیاد از گسترش کمی و کیفی خدمات پس از فروش به مشتریان خودروهای زامیاد خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *