حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی به غزه و پرستارانی که از جان مایه می‌گذارند

در حالی که جنگ اشغالگران صهیونیست در نوار غزه امروز (یکشنبه) وارد چهل و چهارمین روز خود شد و رژیم غاصب صهیونیستی همچنان مراکز تجمع غیرنظامیان از جمله مراکز بهداشتی و مدارس را هدف قرار می‌دهد، نگرانی‌ها در مورد پرستارانی که بی‌وقفه و با کمترین امکانات از مجروحان مراقبت می‌کنند در حال افزایش است.

به گزارش ایسنا، با ادامه دار شدن حملات رژیم کودک‌کش صهیونیستی به نوار غزه و جنایات جدیدی که هر روزه رخ می‌دهد، شورای بین‌المللی پرستاران (ICN) خواستار دسترسی ایمن به خدمات بهداشتی و حفاظت از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در غزه شده است.
همچنین هیئت مدیره شورای بین‌المللی پرستاران، «نگرانی عمیق» خود را نسبت به وضعیت بحرانی پرستاران در نوار غزه ابراز کرده است.
کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و به خصوص پرستاران در بیمارستان‌های غزه از ابتدای حملات بی‌رحمانه صهیونیست‌ها از تعداد بالایی از مصدومان مراقبت می‌کنند با این حال با ادامه‌دار شدن این حملات و کمبود وسایل و تجهیزات پزشکی، ادامه فعالیت برای آن‌ها سخت‌تر شده است.
صهیونیست‌ها، بیمارستان‌ها را هدف حمله خود قرار می‌دهند. ارتش رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با رزمندگان مقاومت، شکست سنگینی را متحمل شده است، اخیرا بیمارستان الشفا به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان نوار غزه را محاصره کرده است.
نظامیان رژیم غاصب صهیونیستی حملاتی را به این بیمارستان انجام داده و بخش‌هایی از آن را اشغال کرده‌اند. در این وضعیت پرستاران که با جانفشانی در خط مقدم مراقبت از مجروحان و مصدومان خدمت می‌کنند، بسیار آسیب‌پذیر هستند و می‌توانند با صدمات و آسیب‌های جسمی و روانی جدی روبرو شوند.
در همین حال، اعضای سازمان جهانی بهداشت (WHO) پس از بازدید از بیمارستان الشفا در غزه آن را «منطقه مرگ» خوانده‌اند. یک تیم مشترک از سازمان ملل متحد به رهبری سازمان جهانی بهداشت از بیمارستان الشفا به مدت یک ساعت پس از اشغال و تخلیه آن توسط ارتش غاصب صهیونیستی بازدید کرده و اقدام به ارزیابی وضعیت این بیمارستان کرده‌اند.
به دنبال دستور تخلیه بیمارستان الشفا توسط رژیم صهیونیستی، تنها ۳۰۰ بیمار بدحال در این بیمارستان که تا پیش از این بزرگترین و پیشرفته‌ترین بیمارستان غزه بود، باقی مانده‌اند.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تلاش می‌کند تا عملیات انتقال فوری بیماران و کارکنان باقیمانده در این بیمارستان به سایر مراکز در غزه را به نتیجه برساند.
این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، مجددا درخواست‌های گذشته‌اش برای آتش‌بس را تکرار کرده است.
در همین حال، پزشکان و پرستاران در نوار غزه با محاصره و حمله نظامیان صهیونیست به بزرگترین بیمارستان این منطقه و گیر افتادن هزاران آواره و تهدید جان کارکنان پزشکی و بیماران، درخواست‌های فوری برای آتش‌بس صادر کردند.
بیشتر بخوانید:
به گزارش «commondreams»، یکی از پرستاران بیمارستان الشفا می‌گوید: ما نیاز به کمک داریم، لطفاً کاری بکنید. کودکان آسیب جسمی و روحی دیده‌اند و از ترس گریه می‌کنند و فریاد می‌زنند.
پرستاران می‌گویند: برق نیست، آب نیست، غذا هم نیست. تیم ما خسته شده است. به نظر می‌رسد جامعه جهانی صدای ما را نمی‌شنود.
هدف قرار دادن بیمارستان ها بر اساس قوانین بین المللی جنایت جنگی است. سایر بیمارستان ها در شمال غزه از جمله القدس به دلیل کمبود سوخت و سایر تجهیزات حیاتی مجبور به تعطیلی کامل شده اند. در سراسر نوار غزه، اکثر بیمارستان ها از کار افتاده اند.
جمعیت هلال احمر فلسطین هم اعلام کرد که درخواست‌های مکرر برای کمک‌های فوری بین‌المللی بی جواب مانده است و این وضعیت خطرات شدیدی را برای کارکنان پزشکی، بیماران و غیرنظامیان آواره به همراه دارد. از تاریخ هفت اکتبر تاکنون نزدیک به ۲۰۰ پزشک در اثر بمباران صهیونیست‌ها در غزه کشته شده اند.

«مارتین گریفیتس»، هماهنگ‌کننده کمک‌های اضطراری سازمان ملل متحد در واکنش به عملیات رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفا در غزه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت که از گزارش‌های عملیات نظامی در این بیمارستان «وحشت‌زده» شده است.
گریفیتس افزود که حفاظت از نوزادان، بیماران، کادر درمان و همه غیرنظامیان باید بر سایر نگرانی‌ها اولویت داشته باشد. او تاکید کرد که «بیمارستان‌ها میدان جنگ نیستند.»
در همین حال، «کاترین راسل»، مدیر اجرایی یونیسف نیز ضمن بازدید از نوار غزه گفت: آنچه دیدم و شنیدم تکان‌دهنده بود. کودکان متحمل بمباران‌های مکرر، تلفات و آوارگی شدند.
راسل با تاکید بر اینکه هیچ مکان امنی برای یک میلیون کودک در نوار غزه وجود ندارد از طرف‌های درگیری خواست تا فورا آتش‌بس اعلام کنند.
بمباران‌های ارتش رژیم صهیونیستی از ماه گذشته، جان بیش از ۴۵۰۰ کودک را گرفته است.
در کنار سختی‌های مراقبت از مصدومان زیر بمباران بی‌رحمانه، کمبود سوخت و تجهیزات پزشکی و نداشتن امنیت جانی، برخی گزارش‌ها از بازجویی نیروهای صهیونیست از اعضای کادر درمان و بیماران در بیمارستان الشفا در غزه خبر می‌دهند.
شماری از خبرنگاران فلسطینی در گفت‌وگو با خبرگزاری سی‌ان‌ان گزارش کرده‌اند که ارتش رژیم صهیونیستی پس از عملیات ویژه شبانه در بیمارستان الشفا در غزه، اقدام به بازجویی‌ از بیماران و کادر درمانی این بیمارستان نیز کرده‌ است.

همچنین ببینید

چند راهکار ساده برای ارتباط بهتر با فرزند نوجوان

اقتصادنیوز : یک روانشناس گفت: با نوجوانان خود زمانی را صرف کنید تا آن‌ها بدانند شما همیشه برای‌شان حضور دارید. به صحبت‌هایشان گوش دهید، اغلب نوجوانان اظهار می‌کنند که والدین حرف‌های آن‌ها را نمی‌شنوند. نشان دهید که برای حرف‌زدن و شنیدن صحبت‌هایشان فرصت دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *